Aikaisempi kohde Apollo 4 on hyvien kulkuyhteyksien päässä merellisessä Hirvensalossa.  Etelä-Kukolaan puistomaiselle tontille rakennetaan arkkitehtitoimisto Frank Schaumanin arkkitehti Janne Helinin suunnittelemia nykysuuntauksien mukaisia valtavirrasta poikkeavia 1-kerroksisia pari- ja rivitaloasuntoja. Apollo 4 muodostuvat kahdesta pari- ja kahdesta rivitalosta joiden asunnot ovat 93-127 m2, yhteensä kymmenen asuntoa. Jokainen asunto sisältää autokatospaikan ja erillisen pihapaikan ja lämpimän varaston jotka sisältyvät asunnon hintaan. Lisäksi tontilla on myös invapaikka. Apollo 4  tontit on etelä-lounaissuunnassa aurinkoon nähden ja rajoittuvat kahdelta laidalta puistoon. Tonteilla on laaja nurmialue joka antaa väljyyden tunteen. Jokaisella asunnolla on edessä puuterassi ja istutuksilla rajattu oma piha-alue. Asuntojen erikoisuutena on suuri katettu sisääntuloalue. Sateisellakin ilmalla voit siirtyä sisätiloihin kastumatta. Arkkitehti  on luonut terassien päälle ulottuvan katoksen jolla saadaan terassille suojaisa oleskelutila.

Talot ovat paikan päällä rakennettuja puurunkoisia rakennuksia.  Talot ovat päädyiltään valkoiseksi rapattuja ja pihan sekä sisäänkäynnin puoli on lasia ja puuta.  Arkkitehti on ottanut erityisesti huomioon olohuoneen avaruuden sillä katon viistous antaa ateljeemaisen avaran vaikutelman. Lähes huoneen korkuiset, etelän/lounaan suuntaiset ikkunat antavat paljon luonnonvaloa isoon huoneeseen. Korkeatasoinen arkkitehtuuri, sisustussuunnittelijan valitsemat monet eri kaapistovaihtoehdot, designiltaan tyylitellyt huoneistot ja saunat tarjoavat laadukasta asumista toimivilla pohjaratkaisuilla. Apollo tarjoaa 1-tasoista helppoa asumista lähellä päiväkotia, kouluja ja palveluja kaikenlaisten perheiden tarpeisiin.

Asukkailleen Apollon  sijainti tarjoaa monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Apollo 4 ja 5:n tontit  rajautuvat etelässä metsäiseen lähivirkistysalueeseen ja sijaitsevat lähellä Friskalan luonnonkauniita kalliorinteitä joiden lomassa on paljon hiihto-, lenkkeily- ja kävelypolkuja. Talvisin hiihtoladut muodostavat kattavan latuverkoston virkistäytymiseen ja vapaa-ajanviettoon. Hirvensalon laskettelurinne ei ole kaukana Apollosta. Kesällä veneilijöille on tarjolla useampia venesatamia,  hiekkainen uimaranta houkuttelee lapsiperheitä, laskettelurinteen viereinen alue sopii  golfaajalle .

Koululaiselle Wäinö Aaltosen ala-asteelle on turvallinen matka, jolla on vain yksi tien ylitys. Kukolantien päiväkoti on työmatkan varrella ja Hirvensaloon on suunnitteilla uusi koulu laskettelurinteen viereen. Monitoimialueelle on suunniteltu useita erilaisia palveluja ja Hirvensalon palveluntarjonta tulee monipuolistumaan uuden monitoimirakennuksen myötä. Moikoisissa palvelee jo mm. lastenneuvola, päiväkodit, hammashoitola, apteekki, Valintatalo, seurakunta ja R-kioski postin kera.