Apollo 3 on hyvien kulkuyhteyksien päässä merellisessä Hirvensalossa.  Etelä-Kukolaan puistomaisille tonteille rakennetaan arkkitehtitoimisto Frank Schaumanin arkkitehti Janne Helinin suunnittelemia nykysuuntauksien mukaisia valtavirrasta poikkeavia 1-kerroksisia paritaloasuntoja. Apollo 1, 2 ja 3 muodostuvat kolmesta paritalosta joiden asunnot ovat 117,5 ja 134,5  m2, yhteensä kuusi asuntoa. Jokainen asunto sisältää kaksi autokatospaikkaa ja lämpimän varaston jotka sisältyvät asunnon hintaan.  Apollo 1-3  tontit on eteläsuunnassa aurinkoon nähden ja rajoittuvat  puistoon. Tonteilla on  nurmialue joka antaa väljyyden tunteen. Jokaisella asunnolla on edessä ja takana terassi ja  oma piha-alue. Asuntojen erikoisuutena on suuri katettu sisääntuloalue. Sateisellakin ilmalla voit siirtyä sisätiloihin kastumatta. Arkkitehti  on luonut terassien päälle ulottuvan katoksen jolla saadaan terassille suojaisa oleskelutila.

Talot ovat paikan päällä rakennettuja puurunkoisia rakennuksia.  Talot ovat päädyiltään valkoiseksi rapattuja ja pihan sekä sisäänkäynnin puoli on lasia ja puuta.  Arkkitehti on ottanut erityisesti huomioon olohuoneen avaruuden sillä katon viistous antaa ateljeemaisen avaran vaikutelman. Suuret  etelän suuntaiset ikkunat antavat paljon luonnonvaloa isoon huoneeseen. Korkeatasoinen arkkitehtuuri, sisustussuunnittelijan valitsemat monet eri kaapistovaihtoehdot, designiltaan tyylitellyt huoneistot ja saunat tarjoavat laadukasta asumista toimivilla pohjaratkaisuilla. Apollo tarjoaa 1-tasoista helppoa asumista lähellä päiväkotia, kouluja ja palveluja kaikenlaisten perheiden tarpeisiin.

TALOYHTIÖ

Taloyhtiön nimi: As Oy Turun Apollo 3
Käyttöönottovuosi: 2016
Rakennusmateriaali: Puu
Kattotyyppi: Pulpetti
Kattomateriaali: Muu
Lämmitysjärjestelmä: Maalämpö
Lämmönjakojärjestelmä: Lattialämmitys vesi
Energialuokka: Ei energialuokkaa
Asuinhuoneistoja: 2
Liikehuoneistoja: 0
Taloyhtiössä on: Kaapeli-TV
Tontin omistus: Oma
Tontin pinta-ala: 2 028,0 m2
Autopaikat: Autokatospaikkoja 4 kpl, piha-autopaikkoja 2 kpl

Asukkailleen Apollon  sijainti tarjoaa monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Apollo 1, 2 ja 3 tontit  rajautuvat  metsäiseen lähivirkistysalueeseen ja sijaitsevat lähellä Friskalan luonnonkauniita kalliorinteitä, joiden lomassa on paljon hiihto-, lenkkeily- ja kävelypolkuja. Talvisin hiihtoladut muodostavat kattavan latuverkoston virkistäytymiseen ja vapaa-ajanviettoon. Myöskään Hirvensalon laskettelurinteen palveluihin ei ole pitkä matka Apollon sijainnista. Kesällä veneilijöille on tarjolla useampia venesatamia, hiekkainen uimaranta houkuttelee lapsiperheitä nauttimaan meren läheisyydestä. Laskettelurinteen viereinen Hirvensalo Golf tarjoaa golfin harrastajalle nautinnollisia elämyksiä Hirvensalon kauniin luonnon läheisyydessä.

Koululaiselle Wäinö Aaltosen ala-asteelle on turvallinen matka, jolla on vain yksi tien ylitys. Kukolantien päiväkoti on työmatkan varrella ja Hirvensaloon on suunnitteilla uusi koulu laskettelurinteen viereen. Monitoimialueelle on suunniteltu useita erilaisia palveluja ja Hirvensalon palveluntarjonta tulee monipuolistumaan uuden monitoimirakennuksen myötä. Moikoisissa palvelee jo mm. lastenneuvola, päiväkodit, hammashoitola, apteekki, Valintatalo, seurakunta ja R-kioski postin kera.

Katso alta miten me sisustaisimme Apollemme: