AS OY PEGASOS

Pegasos tarjoaa miellyttävään asumiseen upeat puitteet merellisessä Hirvensalon Haarlassa, niin sijainnin kuin miljöönkin suhteen. Tulevan kotisi suunnittelussa on otettu huomioon omaa rauhaa ja luontoa arvostavan ihmisen tarpeet. As Oy Pegasoksessa modernin asumisen tarpeet on sanellut muodot ja tilaratkaisut, joiden suunnittelussa ei ole tehty kompromisseja. Paritalojen tontit rajoittuvat vehreään loivarinteiseen puistoon. Voit nautiskella terassilla aamuauringon noustessa aamukahvit tai viettää ilta-auringossa aikaa perheen parissa pihaterassilla grillaten.

Upea suunnitteluratkaisu, korkeatasoiset materiaalit ja erinomainen työnlaatu takaavat sen, että järjestät mielelläsi mieleenpainuvia illanistujaisia ystävien kesken. Vastavuoroisesti voit kääriytyä tyytyväisenä työpäivän jälkeen sohvan nurkkaan villasukkien ja hyvän kirjan kera nauttien samalla upeista maisemista Pollenmäen rinteessä Haarlassa.

Pegasoksen valoisissa, toimivissa ja väljissä sisätiloissa tilantuntu on käsinkosketeltavissa. Asuntokohtainen maalämpökaivo takaa näiden upeiden asuntojen energiatehokkuuden. Osassa asunnoissa on tilava kahden auton talli suoraan asunnon alapuolella.

Pegasos tarjoaa helppoa ja turvallista asumista päättyvän tien päässä, luonnon keskellä. Tulevan kotisi läheisyydessä löytyy päiväkoti, koulu ja kauppa. Loistavat harrastusmahdollisuudet ulkoilureittien, hiihtolatujen ja luonnonvesien lähistöllä houkuttelevat liikkumaan unohtamatta lähellä sijaitsevan Hirvensalon laskettelukeskuksen tuomaa vauhdin hurmaa. Kaikki palvelut löytyvät mukavasti käden ulottuvillasi.

Rakennustyöt ovat jo alkaneet ja talot valmistuvat muuttovalmiiksi 2017 – 2018. Ole nopea, sillä nyt pääset vielä vaikuttamaan pintamateriaaleihin. Valittavanasi ovat luonnonläheinen Natural, puhutteleva Grafiitti tai valoisa Skandinavia. Valitse uuden kotisi sisustus valmiista teemoista tai yhdistele oman makusi mukainen sisustus, jossa viihdyt parhaiten.

Myytäviä koteja on kaiken kaikkiaan 12. Kokovaihtoehdot ovat 75 m2, 80 m2, 99m2 sekä 123 m2. Varaa aikasi ja tule tutustumaan uuteen upeaan kotiisi!

TYYLILLÄ ON VÄLIÄ

MITEN SINÄ SISUSTAISIT PEGASOKSESI?

Grafiitti

Puhutteleva Grafiitti on itsevarman sisustajan klassikkovalinta. Graffiti yhdistelee ennakkoluulottomasti tyylikästä grafiitinharmaata vaaleisiin materiaaleihin ja puun sävyihin. Kontrasteilla leikittely tekee sisustuksesta mielenkiintoisen ja houkuttelevan. Tummiin sävyihin tukeutuva sisustusteema houkuttelee leikittelemään rohkeasti tekstiileillä, joiden väriä voi vaihdella vaikka vuodenajan mukaan. Keittiön mattamustat kaapistot ja puiset työtasot luovat sulavalinjaisen kokonaisuuden, jonka tunnelmaa pehmentää Karelian tammiparketti. Teeman kontrastia korostavat kylpyhuoneessa tummat lattialaatat yhdistettynä valkoiseen 30 x 60 cm vaakaladottuun seinälaattaan. Saunan terveleppäpaneelit houkuttelevat lämmittämään saunan useammin kuin kerran viikossa. Grafiittiin on helppo rakastua.

Onko Grafiitti sinun valintasi?

Natural

Luonnonläheinen Natural on vaaleasävyinen ja raikas sisustusteema, jonka yksinkertaisuus ihastuttaa. Naturalin vallitsevia piirteitä ovat valoisuus ja harmonisuus, joka houkuttelee viettämään enemmänkin aikaa kotona. Luonnonläheiset sävyt luovat Natural-kotiin kodikkaan ajattoman tunnelman, jota ihastelee mielellään vielä vuosien päästäkin. Keittiön tyylikkäät vaaleanharmaat kaapit yhdessä välitilan kiiltävän valkoisen mosaiikin kanssa luovat harmonisen tilan, jossa oleskelee mielellään. Lattiamateriaaliksi valittu Karelian 3-sauvainen Tammi Natur Pro-parketti on mahdollista lisähinnasta vaihtaaa upeaan 1-sauvaiseen lankkuparkettiin. Vaaleat sävyt toistuvat kylpytiloissa, jonka seiniin on ladottu 30 x 60 -senttistä valkoista vaakalaattaa. WC-tilojen 20 x 20 cm valkoinen kiiltävä tiililadottu seinälaatta luo tyylikkään kontrastin lattian harmaan 60 x 60 cm laatan kanssa.

Valitsisitko sinä Naturalin kotiisi?

Skandinavia

Valoisa Skandinavia on tyylikäs ja raikas valinta. Väriteeman suunnittelu sai alkunsa “vähemmän on enemmän” -ajatuksen pohjalta. Monipuolinen Skandinavia luo mahdollisuuden yhdistellä tähän teemaan erilaisia sisustusvaihtoehtoja, sillä harmaan sävyt ja luonnonmateriaalit istuvat tähän valkoiseen sisustukseen loistavasti puhumattakaan rohkeammista värivalinnoista. Valkoisesta sisustuksesta haaveileville tämä teema on omiaan. Puhdaslinjaista värimaailmaa sisustuksessa siivittää jo heti ulko-ovelta lähtien eteisen valkoinen 60 x 60 cm lattialaatta, ja sama tunnelma jatkuu läpi koko talon vaaleassa Karelian Tammi Natur Vanilla Matt-parketissa. Valkoinen keittiö huokuu modernia harmoniaa ja ihastuttavan valoisaa tunnelmaa. Kylpytiloissa on valkoinen 10 x 10 cm lattialaatta ja 30 x 60 cm vaakatasoon ladottu valkoinen seinälaatta.

Houkutteleeko Skandinavian tyylikkyys?

Kiinnostuitko?

Example Heading

Feel free to change the subtitle!

Ota yhteyttä